02

Moderne polyvalente zaal voor groepen

Voor 15 tot 100 personen

Grote groepen

Catering mogelijk

Keuken

Recepties

Presentaties

Een workshop of conferentie organiseren voor uw team? Dan is de benedenverdieping de perfecte plek.

De polyvalente zaal op de benedenverdieping is geschikt voor 15 tot maximaal 70 à 100 personen, afhankelijk van de indeling. In een traditionele opstelling met stoelen kunnen hier 70 mensen terecht, voor recepties of walking dinners met hoge tafels tot 100 personen.

Bovenop het nodige didactische materiaal en de wifi-verbinding is hier een kwalitatieve geluidsinstallatie met microfoon ter beschikking. Even pauzeren en een luchtje scheppen? Dat kan op de Engelse koer met vijver.

In deze zaal staan enkele koelkasten zodat u uw drankjes fris kunt serveren. De keuken ernaast is uitgerust met een koelkast, kookplaat en vaatwasmachine. Er is een extra, aparte ingang naar de keuken, zodat uw gasten niet gestoord kunnen worden.

Bekijk de catering mogelijkheden
Prijzen incl. btw
Halve dag
€303
Volledige dag
€484
Projector en scherm, flipover met markers
Ruime parking voorzien bij gebouw
Mogelijkheid tot gebruik keuken met vaatwasmachine
Receptietafels ter beschikking
Eindeloze mogelijkheden

Deze moderne zaal leent zich perfect voor opleidingen, demonstraties, brainstormsessies,… voor allerlei soorten groepen. Na uw meeting uw klanten of medewerkers in de watten leggen? Alles is hier aanwezig voor een netwerkmoment: een authentieke bar, hoge aperitieftafels, speciale verlichting,… Kortom: dit is een zaal met eindeloze mogelijkheden.

Reserveer 02

Vragen of extra informatie gewenst? Twijfel niet om ze ons te stellen!